У недељу од 4 до 7 ујутру 45 продавницa за старије од 65 година

У Крагујевцу ће у недељу, 22. марта, од 4 до 7 сати ујутру бити отворено 45 малопродајних објеката у којима ће куповину моћи да обаве искључиво старији од 65 година.

Трнава промет отвориће 25 објеката, Морава 7, продавнице Браћа Поповић 5 објеката, Драгстор Бресница 2 објекта, Драгстор у Станову један објекат.

Град Крагујевац је спровео све неопходне мере заштите и дезинфекције, како би старији грађани безбедно могли да обаве куповину, али је потребно и да се сами пензионери придржавају и поштују све превентивне мере, а у циљу заштите живота и здравља становништва.

Апелује се на грађане старије од 65 година да испред продајног објекта и у реду држе прописано одстојање. Да се, уз помоћ волонтера градске организације Црвеног крста, припадника Сектора за ванредне ситуације и полиције, на уласку у малопродајни објекат придржавају прописаних хигијенских мера, дезинфикују руке и обућу и ставе рукавице које је град обезбедио.

Такође се моле старији грађани да у продавницама беспотребно не стварају гужву и не додирују производе које не желе да купе.

За оне који не обављају велике куповине и набављају свега пар артикала, у продавницама трговинског ланца Трнава промет биће организована шалтерска продаја.

One thought on “У недељу од 4 до 7 ујутру 45 продавницa за старије од 65 година”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *