У школском салону фризуре за Гаврила

Ученици Трговинско-угоститељске школе „Тоза Драговић“ учествују у несвакидашњој хуманитарној акцији, организованој у циљу прикупљања новца неопходног за лечење осмомесечног Гаврила Ђурђевића.

У школском фризерском салону, у улици Срете Младеновића, у центру Крагујевца, будући фризери и њихови наставници шишаће и фенираће наше суграђане до петка, 21. маја.

Запослени у Трговинско-угоститељској школи „Тоза Драговић“ покренули су хуманитарну акцију, којој су се одазвали сви ученици фризерског смера.

Они ће наредних дана шишати и фенирати наше суграђане који ће сами одредити цену ових услуга.

Новац прикупљен током ове акције биће уплаћен за лечење малог Гаврила Ђурђевића.

Ова хуманитарна акција у просторијама школског фризерског салона у улици Срете Младеновића, у центру Крагујевца, трајаће до петка, 21. маја.

Ове хумане занатлије, будући фризери и људи великог срца, кажу да је одзив суграђана првог дана акције био задовољавајући.

Поручују да ово неће бити једина хуманитарна акција у којој ће учествовати и да ће и убудуће настојати да помажу онима којима је потребно.

За почетак, циљ је да помогну Гаврилу да што пре оде на лечење.

Извештава новинар РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *