У току пролећно уређење града, приградских и сеоских насеља

Екипе Јавно комуналног предузећа “Шумадија” сектора Зеленило, раде на уређењу Великог парка, приградских насеља, али и сеоског подручја.

Данас у обављени радови на кошењу растиња у Горњим и Доњим Комарицама.

Истовремено, раде на санитарној сечи орезивања и прореда крошње дрворедних стабала у Великом парку док су у Комарицама косили самоникло растиње.

Сакупљање лишћа и отпада са зелених површина на простору Великог парка, санитарна сеча, орезивање и прореда крошње дрворедних стубова само је део послова које су екипе сектора “Зеленила” радиле у Великом парку.

Без обзира на годишње доба, Крагујевчанима је Велики парк једно од омиљених места за боравак више од једног века. И данас све генерације радо шетају највећим градским парком.

ЈКП “Шумадија” сектор Зеленило ради и на кошењу растиња поред локалних путева на територији Горњих и Доњих Комарица.

Сектор Зеленила, у нередном периоду изводиће радове на скупљању лишћа са зелених површина на локацијама око Палилуског потока, у Љубиним ливадама и Централне радионице.

Очекују их радови и на санитарној сечи и орезивању дрвећа у Месним заједницама Вашариште, Ердоглија и Централна радионица.

Извештава новинарка РТК Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *