У току реконструкција Опште болнице у Аранђеловцу

У реконструкцију и опремање Опште болнице у Аранђеловцу биће уложено око 14 милиона евра, а новац за реализацију једне од највећих инвестиција у овој општини у области здравства обезбедила је Канцеларија за управљање јавним улагањима.

Радови би требало да буду завршени у октобру наредне године.

Стварање бољих услова за лечење и подизање квалитета здравствених услуга на виши ниво, један је од приоритета локалне самоуправе у Аранђеловцу.

Ослушкујући потребе становништва, који су у разговорима са представницима општинске управе углавном исказивали потребу за новом, савременијом болницом, локална самоуправа је код Канцеларије за управљање јавним улагањима аплицирала за средства неопходна за реализацију управо тог пројекта.

У реконструкцију и опремање Опште болнице у Аранђеловцу биће уложено око 14 милиона евра. Вредност грађевинских радова процењена је на осам милиона, док је остатак од шест милиона намењен за набавку медицинске опреме и намештаја.

Општа болница у Аранђеловцу збрињава близу 100.000 пацијената. Осим мештана Аранђеловца, услуге ове здравствене установе користе становници Тополе и једног дела Љига.

Извештава новинарка РТК Бојана Крстић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *