Уређен парк у Илиној води

Сектор Зеленила Јавно комуналног предузећа „Шумадија“ искористио је повољне временске прилике за комплетно чишћење и уређење парка у Илиној води.

Екипе су радиле на кошењу траве, постављене су нове клупе,уређене ивице недавно асфалтиране пешачке стазе, садницама је додатно оплемењена значајна површина парка.

Парк у Илиној  води комплетно је уређен, отворен и безбедан за посетиоце. На детаљном уређењу парка у Илиној води ангажовано је 40 радника сектора Зеленило.

Њима је рад на терену значајно олакшала нова,савремена механизација коју је набавило Јавно комунално предузеће Шумадија. Временски услови су били наклоњени радовима на отвореном.

Предстојеће пријатне вечери и топла јутра користиће за шетње све генерације Крагујевчана из овог дела града.

Из дана у дан, нарочито после периода забране кретања, све већи број грађана проводи време у градским парковима, па је за посетиоце ово место, чисто, уређено, безбедно.

Недавним асфалтирањем стазе која прати површину парка, и сам прилаз локалитету је приступачнији за пешаке.

У вечерњим сатима,место је осветљено новом лед расветом.

Парк у Илиној води добио је део планираних и по граду распоређених нових садница и расада цвећа.

Подсећамо, овог пролећа, широм града 200 садница дрвећа је нашло своја нова места, као 45 хиљада летњег расада цвећа које увелико дрема у коцкама, жардињерама и на платоима у Крагујевцу.

Извештава новинарка РТК Слађана Обрадовић Чукарић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *