Уређење и чишћење локалних путева

Сектор зеленила при Јавно комуналном предузећу „Шумадија“ је и ове године редовним планом и програмом издвојио средства у вредности од 2 милиона и 300 хиљада динара, за уређење и чишћење локалних и некатегорисаних путева.

Тренутно се обављају радови на крчењу путева у Реснику.

Крчење запуштених и обраслих путева на локалним и некатегорисаним путевима задатак је екипе зеленила како би омогућило несметано кретање аутобуса и других возила на сеоским путевима.

Сектор зеленила ових дана завршава послове на крчењу шибља поред локалних и некатегорисаних путева у Реснику. Све ово ради се због безбедности у саобраћају. За ове послове издвојена су средства у вредности од два милиона 300 хиљада динара.

Поред ових радова екипе Зеленила секу и орезују дрвећа у Змај Јовиној улици и другим локацијама у граду.

Грабуљање и одвожење лишћа врши се у насељу Црвени крст, а грабуљање, чишћење и орезивање шибља обавља се у насељима Лепеница 1 и 2.

У току су и радови на замени штафни на парковским клупама у Заставином насељу и код Робне куће Београд, као и скидање штитника око дрворедних садница у Карађорђевој улици.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *