Уручене награде излагачима на Сајму аутомобила у Крагујевцу

На 12. сајму аутомобила „Ауто експо 2019“, који је завршен данас на градском сајмишту, излагачима су додељене плакете и захвалнице у разним категоријама.

На овогодишњем сајму аутомобила посетиоци су могли да виде четири нова модела познатих светских произвођача, као и возила на електрични погон.

На овогодишњем Сајму аутомобила „Ауто експо 2019“ своје моделе представило је више од 20 светских брендова.

Посетиоци су први пут могли да се упознају са електричним путничким возилима, док су нове моделе представили Шкода, Ситроен, Рено и Форд. Организатори сајма уручили су плакете и захвалнице свим учесницима.

Сајам аутомобила има велики значај за град с обзиром на то да је Крагујевац познат по аутомобилској индустрији. По оцени организатора, овогодишњи сајам оправдао је очекивања.

Поред стандардног, приређен је и богат пратећи програм на сајму аутомобила.

Како би се подигла свест посетилаца о здравијој животној средини, организовано је предавање на тему „Екологија у друмском саобраћају“. Проглашене су и најлепше хостесе. Изабрана је мис сајма и прва и друга пратиља.

Извештава новинарка РТК Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.