Уручивањем награда најбољим студентским тимовима завршени „Дани економиста“

Шеснаестом рођенданском журком и поделом награда победницима такмичења “Case Study” завршени су „Дани економиста“, који су од 9. до 12. марта, у организацији Удружења студената Економског факултета и Студентског парламента, одржани у просторијама крагујевачког Економског факултета.

„Дани економиста“ су прилика да се будући економисти сусретну са људима чије искутво може да им помогне у одабиру послодавца и сектора у којем би желели да раде и усавршавају се.

Последњег дана уручене су награде најбољим студентским тимовима, који су решавали занимљиве проблеме.

Награђени тим, кажу, имао је доста посла.

Организатори „Дана економиста“ последњег дана скупа прославили су и 16. рођендан, уз жеље да следеће генерације наставе праксу повезивања формалног и неформалног образовања, која има циљ да помогне будућим генерацијама да лакше разумеју окружење у којем живе и раде.

Извештава новинарка РТК Снежана Ћериман.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *