Успешна година за предшколске установе

За предшколске установе „Нада Наумовић“ и „Ђурђевдан“ прошла година била је веома успешна.

Запослени су заједно са најмлађима и њиховим родитељима организовали бројне манифестације, а најактивнији су били у октобру када се обележава Дечја недеља и уочи новогодишњих празника, када су припремали празнични програм.

Предшколска установа „Нада Наумовић“ више од седам деценија настоји да се деца под њиховим кровом осећају спокојно, заштићено и уважено. У

прошлој години спровели су низ пројеката који су допринели унапређењу система образовања и васпитања најмлађих.

Током 2019. у овој предшколској установи у девет вртића било је смештено 2200 малишана са којима је радило око 300 запослених. Обданиште „Бамби“ је у реконструкцији.

Предшколска установа „Ђурђевдан“ и у овој години наставља са едукативним садржајима који су базирани на психолошким и педагошким карактеристикама развоја детета.

Обе предшколске установе ће и у 2020. наставити са програмима које су започеле у прошлој години, при чему су, тврде, сви у интересу деце, васпитача и родитеља.

Извештава новинарка РТК Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.