Вода поново ископала путеве

Невреме праћено снажним ветром и јаком кишом које је захватило јуче Крагујевац, поплавило је неке улице, јер у појединим деловима града канализација није могла да прими велику количину воде.

На коловозима се налазила велика количина шљунка, а саобраћај је због тога био успорен.

У насељу Грошница, у улицама Божидара Масларића и Липарској, иако је поново урађено насипање, вода је поново ископала путеве.

Екипе Јавно комуналног предузећа Шумадија данас су радиле на санацији оштећених улица након поплава и то у насељима Белошевац и Угљешница.

Највише су страдале улице са великим падовима које су насуте каменим материјалом.

Чишћење улица од након поплаве организовано је у насељима Корићани и Грошница.

Мештани из улице поручника Спасића и Машаре у Корићанима годинама уназад имају проблем, да после великих падавина улица није у функцији.

Тако је било и после јучерашње кише, а поплављене су и поједине куће.

Улица поручника Спасића и Машаре има урађену канализациону мрежу и пројекат који је урађен још пре 30 година, па је према речима мештана требало и да се међу првима асфалтира.

Иначе, екипе Службе изградње и одржавања путева и улица данас су радиле и на санацији кишне канализације у улици Даринке Радовић.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *