Волонтери ТУШ „Тоза Драговић“ најмлађима показали основне технике цртања

Чланови Ученичког парламента Туристичко угоститељске школе „Тоза Драговић“ данас су се окупили у Креативном парку како би се дружили са најмлађима и послали поруку да су деца наша садашњост и будућност.

Волонтерску акцију „Шта нам тешко“, коју је организовао ученички парламент, подржало је Министарство омладине и спорта.

Волонтери ученичког парламента Туристичко угоститељске школе „Тоза Драговић“ показали су малишанима у Креативном парку како од њихових цртежа могу да настану веома занимљива дела.

Трудећи се да деци приуште незаборавну забаву и дружење, средњошколци су желели да код малишана стимулишу љубав према уметности.

Уз веселу атмосферу и рад у групи, малишани су у Креативном парку могли да спознају основне технике цртања, на креативан и занимљив начин.

Акција је спроведена у оквиру пројекта „Млади за најмлађе“ у чију реализацију су укључени и Млади истраживачи Србије, Народни парламент и Покрет горана Војводине.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *