“За краљевски Крагујевац”

Политичка сцена у Крагујевцу изгледа тако да све странке које подржавају владајућу коалицију хвале сваки потез градске власти, а са друге стране опозиција има критички однос, став је Покрета обнове Краљевине Србије.

Они ће зато заузети трећи став, тако што ће предлагати нова решења, а подржавати све оно што је у интересу грађана, речено је на данашњој конференцији.

Покрет обнове Краљевине Србије имаће објективан однос према политичкој сцени града и према ономе што ради градска власт.

Крагујевцу је неопходно да постоји више инвестиција, а пре свега инфраструктура на сеоским подручјима, истакао је Мирко Чикириз, председник градског одбора.

Локална самоуправа треба да субвенционише повратак људи на село, чуло се на конференцији, а њихов програм одвијаће се под слоганом “За краљевски Крагујевац”.

Покрет обнове Краљевине Србије залагаће се за изједначавње положаја привредника, домаћих и страних инвеститора.

Њихов став је да крагујевачки медији нису били у никад тежем положају, критиковали су сет медијских закона, па ће зато тражити измену законске регулативе.

Граду Крагујевцу недостају општа градска болница, мини паркови и игралишта на јавним површинама, а према речима Чикириза неопходно је реновирати одмаралиште на Бешњаји и од њега направити спортско рекреативни центар.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *