За пројекте у области социјалне заштите милион динара из градског буџета

За финансирање и суфинансирање пројеката пет удружења и организација у области социјалне заштите из буџета града за ову годину је издвојено милион динара.

Уговоре са добитницима средстава, у име локалне самоуправе, потписала је Гордана Дамњановић, члан Градског већа за здравствену и социјалну заштиту.

Град Крагујевац наставља са финансирањем и суфинансирањем програма и пројеката удружења и организација у области социјалне заштите.

Из овогодишњег буџета издвојен је новац за пет крагујевачких удружења, као облик подршке наставку реализације њихових активности.

За добитнике средстава помоћ ове врсте је веома значајна.

За финансирање и суфинансирање пројеката у области социјалне заштите град је обезбедио милион динара.

Новац су добила два удружења параплегичара и квадриплегичара – „Шумадија“ и Крагуј“, затим Удружење родитеља лица са посебним потребама „Егал“, Удружење особа са ампутацијама Крагујевац и Удружење дистрофичара Шумадијског округа.

Извештава новинарка РТК Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *