За реконструкцију дечјих игралишта више од три милиона

Из градске касе за реконструкцију дечјих игралишта опредељено је више од три милиона динара.

Запослени у предузећу Шумадија интензивно раде на обнови игралишта, за децу а до сада су потпуно реконструисана игралишта у неколико крагујевачких насеља.

На Бубању су у току завршни радови, а до краја недеље почињу радови на уређењу игралишта у Грошници.

Малишани који проводе време на игралиштима на Бубњу моћи ће несметано и безбедно да се играју и користе клацкалице, љуљашке, вртешке и остале реквизите за игру и забаву у овом насељу.

Сви мобилијари су офарбани и замењена су исхабана дрвена седишта на клацкалицама и љуљашкама.

У току су завршни радови на реконструкцији свих 5 игралишта у овом делу града.

На Аеродрому завршени су радови на обнови дечјих игралишта, а најмлађи који живе у овом делу града користе лепо време Михољског лета за игру и забаву на простору за најмлађе.

До краја недеље запослени у Шумадији почињу са уређењем игралишта у Грошници.

Град Крагујевац определио је 120 хиљада динара и усмерио их на рачун ове крагујевачке месне заједнице за уређење дечјег игралишта.

Радове ће извести запослени Шумадије, а у радионицама овог предузећа се интензивно ради на припреми за послове у Грошници.

Крагујевачка игралишта на којима највише времена проводе најмлађи Крагујевчани, њихови родитељи и деца основношколског узраста годинама су била у веома лошем стању.

Слика се из дана у дан мења, наводе у Шумадији и обећавају да ће уз подршку локалне самоуправе најмлађи боравити у лепо уређеном и безбеднијем простору у многим крагујевачким насељима.

Извештава новинарка РТК Катарина Мировић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *