Здраво лето се и ове године одржава на отвореном

Упркос вирусу корона и ове године, у Крагујевцу се реализује пројекат „Здраво лето”.

Уз поштовање свих превентивних мера, крагујевачки малишани имају прилику да бесплатно тренирају, што ће допринети побољшању њиховог имунитета, што је у овом пандемијском тренутку набитније.

Фудбалски клуб Вашариште у сарадњи са Бадминтон клубом „Рејвенс Крагујевац“ и фитнес клубом Фанатик и ове године организују „Здраво лето” у Крагујевцу.

Циљ им је, како кажу, да децу и млађу популацију анимирају да се баве спортом, јер их на тај начин додатно упознају са здравим стиловима живота.

Упркос корони, наставили су са тренинзима за најмлађе уз поштовање свих прописаних превентивних мера.

У Бадминтон клубу Рејвенс подсећају да су у претходном периоду радили на уређењу простора за тренирање у Другој крагујевачкој гимназији, где је постављена нова подлога.

Организатори „Здравог лета“ подсећају да су све спортске активности бесплатне и да трају до средине септембра.

Идеја им је, како кажу, да најмлађим суграђанима, поред едукације о здравим стиловима живота, пруже и бесплатну рекреацију током летњих месеци.

Извештава новинарка РТК Ксенија Ђерковић

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *