„Алтернатива“ излази самостално на изборе

Група грађана „Нова снага“ сада „Алтернатива“ настала је синергијом две локалне организације Крагујевачке иницијативе и Нове снаге, нагласио је одборник Никола Нешић на конференцији за новинаре коју је одржао током 31. заседања градског парламента.

Ова политичка организација изаћи ће саостално на предстојеће изборе а носилац листе групе грађана „Алтернатива“ биће Слађан Ракић.

Један одборник не представља велику снагу у Скупштини али је рад сваког појединца препознатљив, истакао је одборник Никола Нешић испред групе грађана „Алтернатива“ и додао да ће током предстојеће кампање ова група грађана деловати самостално и настојати да добије поверење грађана.

Ова политичка организација жели да оживи град новом енергијом и снагом како би живот грађана био бољи.

Нешић је нагласио да ће носилац изборне листе бити Слађан Ракић и најавио да је ново седиште ове политичке организације у улици Милоја Павловића број 12.

Извештава новинарка РТК Катарина Мировић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *