Богат музички програм у Крагујевцу за предстојеће празнике

У организацији Музичког центра Крагујевац, крагујевачку публику очекује низ концерата у извођењу реномираних музичара из Србије.

Крагујевачки академски оркестар акордеониста наступиће у сали Прве крагујевачке гимназије и у Великој дворани „Коларчеве задужбине“, док се за дочек Нове године, у Пешачкој зони, очекује наступ рок и поп група.

У наставку успешне концертне сезоне Музичког центра Крагујевац, у Свечаној сали Прве крагујевачке гимназије, 23. новембра наступиће Крагујевачки академски оркестар акордеониста са сапецијалним гостом Влатком Стефановским, са којим ће извести неке од најпопуларнијих традиционалних нумера.

Након првог наступа, у Великој дворани „Коларчеве задужбине“ у Београду, крагујевачки уметници наступиће дан касније, 24. новембра.

Традиционално, за дочек Нове године, на Тргу код крста, у Пешачкој зони, наступиће нека од најпознатијих имена музичке сцене Србије.

Водећи се укусом крагујевачке публике Музички центар Крагујевац се потрудио да за новогодишње празнике грађанима пружи што разноврснији музички програм за све генерације.

Извештава новинар РТК Иван Ганић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *