Донаторско вече за децу са Косова на Правном факултету

У холу Правног факултета организовано је донаторско вече како би се прикупила средства за набавку поклон пакетића намењених ђацима основне школе Шарски одред из села Севце, на Брезовици.

Хуманитарну акцију студената Правног факултета подржао је велики број професора, адвоката, судија и других угледних појединаца из Крагујевца.

Студентска асоцијација Правног факултета постоји већ шеснаест година и залаже се за права и интересе студената као и подизање студентског стандарда.

Међу многобројним акцијама које организују током године студенти учествују и у хуманитарним догађајима, прикупљајући помоћ за оне којима је она најпотребнија Донаторско вече које има за циљ прикупљање средстава за набавку пакетића ђацима основне школе Шарски одред из села Севце на Брезовици једна је од хуманитарних акција коју ова асоцијација организује.

Активности овог типа подржао је и Правни факултет крагујевачког Универзитета.

Донаторској вечери одазвао се и велики број професора, адвоката, судија и других појединаца из Крагујевца и других општина.

Хуманитарну акцију подржали су Студентски центар, Студентски културни центар, као и компанија Гружанска нит.

Поклон пакетићи деци са Косова биће уручени 27. јануара, на Дан Светог Саве.

Извештава новинар Иван Ганић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *