Хуманитарна акција студената Економског факултета

На Економском факултету у Крагујевцу, Клуб за рачуноводство и пословне финансије „Актива“ организовао је хуманитарну акцију „Студентско срце 8“ са циљем да се за најугроженије породице, уочи празника, припреме новогодишњи пакетићи.

Овом приликом, 35 породица добило је 70 пакетића.

Осам година за редом студенти Економског факултета у Крагујевцу и Клуб за рачуноводство и финансије „Актива“, организују хуманитарну акцију прикупљања ночаних средстава како би најугроженијим породицама у Крагујевцу новогодишње празнике учинили радоснијим и лепшим.

Укупно 35 породица добило је по пакетић са основним животним намирницама и пакетић са производима за хигијену.

Поред студената Економског факултета, хуманитарној акцији прикључиле су се и колеге са Правног, Природно математичкоф и Факултета инжењерских наука, Студентски дом и организација „Бунт“ из Јагодине, која је овом приликом послала половну гардеробу, обућу и играчке.

Акција се традиционално организује у срадањи са Центром за социјални рад.

Извештава новинарка РТК Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *