Има посла за дипломце ФИН-а

Долазак иностраних компанија и покретање индустријске производње условиће и отварање нових радних места на подручју Шумадије.

Потражња за младим инжењерима који су завршили Факултет инжењерских наука је велика.

Компанија „Пештан“ која је лидер на Балкану у производњи и дистрибуцији цеви за водовод и канализацију има стално отворен конкурс за пријем инжењера у стални радни однос.

На Факултету инжењерских наука одржана је презентација ове фирме која запошљава око хиљаду радника.

На Факултету инжењерских наука наводе да је ово златно доба за инжењере који после завршених студија лако долазе до посла.

У компанији „Пештан“ раде млади инжењери који су завршили Факултет инжењерских наука у Крагујевцу који су своја искуства поделили са студентима завршне године студија.

Они су изградили успешан пословни рејтинг захваљујући одличном образовању на овом факултету у Крагујевцу.

Студенти који су присуствовали презентацији фирме „Пештан“ на Факултету инжењерских наука наводе да их највише интересују могућности запослења и услови рада код будућих послодаваца након завршених студија.

Менаџмент компаније „Пештан“ наводи да је конкурс за радна места на којима раде инжењери стално отворен и да у овом тренутку Компанија има потребу за запослење тридесеторо инжењера.

На Факултету инжењерских наука тренутно студира хиљаду и по студената што је рекордан број студената у последње две деценије.

На Факултету инжењерских наука и ове године будући студенти приликом уписа бирају неки од осам смерова.

За посао не би требало да брину јер су кадрови овог факултета веома тражени у земљи и иностранству.

Извештава новинарка РТК Катарина Мировић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *