Крагујевац добио 30,5 милиона динара бесповратних средстава за шест пројеката

Град Крагујевац добио је 30,5 милиона динара бесповратних средстава, за шест пројеката са којима је конкурисао код Министарства задуженог за демографију и популациону политику Владе Републике Србије.
Новац ће у највећем делу бити усмерен на реконструкцију и опремање кухиња вртића Бамби и Колибри и дечијег одмаралишта на Копаонику, као и набавку возила и дела опреме за патронажну службу крагујевачког Дома здравља.

Пројекти града Крагујевца, као и партнерских општина, добили су највише, 100 поена, па су на ранг листи вредновања заузели прво место.

На овом Конкурсу учествовало је 119 локалних самоуправа са преко 70 пројеката, од чега је одобрено 30, за шта је Министарство за демографију и популациону политику издвојило близу 500 милиона динара.

One thought on “Крагујевац добио 30,5 милиона динара бесповратних средстава за шест пројеката”

  1. Sad da ispratimo ovo, da trazimo da bude javno pracenje izvodjenja radova, u smislu da se se neko zvanicno obrati gradjanima Kragujevca pred pocetak radova, i na kraju. Da vidimo gde idu pare. Moze cak i jedan termin na RTK,da se donesu fakture i koliko je gde potroseno,sto da ne. Ukoliko jedan dinar bude u necijem dzepu gde ne bi trebao da bude, cisternu djubriva i usmerimo u zgradu opstine i uradimo novu fasadu. Kao francuzi, kad su bili nesto nezadovoljni nekim lopovskim merama od strane vlade isprskali su vladu, kroz prozore im je ulazilo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *