Крагујевчани међу добитницима статуете „Капетан Миша Анастасијевић“

Директор регионалне привредне коморе Шумадијског и Поморавског округа Предраг Лучић и Драган Томић, власник ауто центра „Томић ауто 034“ из Крагујевца добитници су Статуете „Капетан Миша Анастасијевић“ за допринос развоју пословних иницијатива и најбољег менаџера.

Признања су додељена у Галерији Матице српске у Новом Саду. Изложба слика Ђуре Јакшића пратила је уручење награда у Великој сали „Саве Текелије“.

Престижна награда се додељује у оквиру пројекта „Пут ка врху“, који, уз логистичку подршку Привредне коморе Србије, реализују Медиа Евент и Унивезитет у Новом Саду, са циљем да подстиче и афирмише предузетништво у земљи.

Чињеница да Крагујевац има два лауреата ове године, за развој пословних иницијатива и за најбољег менаџера продаје, показује константан развој привреде Крагујевца и Шумадије.

Успешност сарадње Привредне коморе и привредника Крагујевца, потврдила је још једна у низу награда за најбољег менаџера продаје, која је додељена Драгану Томићу, власнику ауто куће „Томић ауто 034“ из Крагујевца.

Статуета „Миша Анастасијевић“ инспирише за даљи рад на индивидуалним достигнућима, пословним успесима, друштвеном ангажовању и пружању примера млађима.

Њен реноме доказују имена овогодишњих лауреата, међу којима су Веселин Јевросимовић власник компаније „Комтраде“, Кирил Тјурдењев директор компаније „НИС АД“ Нови Сад, Душан Бајатовић генерални директор ЈП „СРБИЈАГАС“,  Дијана Ђоковић и многи други.

Награду за „нај жену Србије“ понела је мајка најпознатијег и науспешнијег Србина данашњице Новака Ђоковића, Дијана.

Награда „Капетан Миша Анастасијевић“ је годишња награда која се додељује најуспешнијим појединцима, предузетницима и институцијама. Установљена пре 19 година одаје признање за привредно и друштвено стваралаштво Србије.

Припремио новинар РТК Зоран Спасојевић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *