КСТ нову годину почиње премијером

Књажевско-српски театар нову годину започеће премијером представе „Отац“ Аугуста Стринберга, у режији Марка Мисираче.

Поред актуелних представа које су на редовном репертоару, у фебруару нас очекује још једна премијера као и додела Јоакимових награда.

Крај 2018. године Књажевско-српски тетар обележио је премијером представе „Ко нема у вугла, гугла“ као и редовним репертоаром на коме су се нашле неке од најгледанијих предства протеклих година.

У октобру крагујевачки театар 13. пут успешно је организовао међународни позоришни фестивал Јоакиминтерфест на коме су се представила позоришта из Србије и света. Нову годину позориште започиње још једном премијером.

До краја јануара, поред премијере „Отац“, љубитељи позоришта имаће прилику да погледају и представе „Бајка о мртвој царевој кћери“, комедију „Џаст Мерид“ и „Башта сљезове боје“.

У фебруару, на репертоару је још једна премијера, као и традиционална манифестација Јоакимови дани.

За пролеће у Књажевско српском театру припремају још једну премијеру. У питању је представа „Воћни дан“, по тексту Велимира Стојановића, у режији Драгана Јаковљејвића.

Извештава новинар РТК Иван Ганић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *