Међународно стручно саветовање офталмолога

На Факултету медицинских наука Универзитета у Крагујевцу организована је стручна трибина о савременим трендовима, актуелним темама и новинама у офталмологији.

Стручна предавања из ове области већ 15 година организују професори и асистенти крагујевачког Факултета медицинских наука.

У оквиру програма континуираног медицинског образовања, у амфитеатру Факултета медицинских наука одржано је стручно предавање о актуелној локалној и системској суплементацији у офталмологији. О актуелним темама, новинама и савременим трендовима у овој области говорили су офталмолози и предавачи са Катедре за социјалну медицину.

Стручна трибина на Факултету медицинских наука Универзитета у Крагујевцу организује се већ деценију и по. И ове године предавање је окупило више од 300 полазника из Србије и земаља у окружењу.

Организатори стручног превадања из области офталмологије су крагујевачки Факултет медицинских наука и представници Катедре за социјалну медицину.

Извештава новинарка РТК Нина Бајић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *