МУП у акцији добровољног давања крви

Поводом обележавања Тројица – Славе министарства и Дана полиције, Полицијска управа у Крагујевцу овај празник је обележила акцијом добровољног давања крви.

Слава и Дан полиције биће обележени низом активности током ове недеље.

Службеници Полицијске управе у Крагујевцу учествовали су у акцији добровољног давања крви, која је организована поводом обележавања Тројица, славе министарства и Дана полиције.

Помажући на тај начин грађанима који се нађу у опасности по живот, они су истакли хумани аспект полицијске професије.

Полицијска управа у Крагујевцу у својим редовима има велики број припадника који су редовни даваоци крви.

Међу њима је доста оних који су дали крви више од 20 пута.

Из Полицијске управе апелују на грађане да дају крв и на тај начин помогну онима којима је то потребно.

Дан Министарства унутрашњих послова Републике Србије, Славу министарства и Дан полиције, Полицијска управа у Крагујевцу обележава низом активности.

Сутра ће у Дому полиције бити организован пријем за пензионисане раднике и породице погинулих колега, док ће 19. јуна у Великом парку бити одржан тактичко-технички збор за ученике основних школа.

У просторијама Шумадијског управног округа, 21. јуна, биће приређен пријем на којем ће бити уручене пригодне награде припадницима Полицијске управе у Крагујевцу, који су се у протеклој години истакли оствареним резултатима.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *