Награђени учесници ликовног конкурса

Крагујевачким ђацима, ауторима најбољих радова на ликовном конкурсу „Безбедно окружење и развој безбедности младих“, који реализује Јавно комунално предузеће „Паркинг сервис“ уручене су награде.

Циљ пројекта, који су подржале Полицијска и Школска управа Крагујевац, је образовање основаца о правилима и понашању како би безбедно учествовали у саобраћају.

На ликовни конкурс Јавно комуналног предузећа „Паркинг сервис Крагујевац“ стигло је око 300 радова ученика од првог до четвртог разреда из крагујевачких школа. Награђено је осам ђака, по двоје из сваког разреда. Они су добили дипломе и мајице са одштампаним цртежом.

Награде су уручене у Основној школи „Мома Станојловић“ чији су ученици послали највише радова и освојили чак три награде.

Ликовни конкурс, у оквиру пројекта „Безбедно окружење и развој безбедности младих“, је осми пут организовало Јавно комунално предузеће „Паркинг сервис“ уз подршку Школске и Полицијске управе Крагујевац.

Представници „Паркинг сервиса“ уручили су захвалнице свим крагујевачким школама које су учествовале на ликовном конкурсу.

Извештава новинар РТК Саша Стаменић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *