Нове сајамске манифестације на „Шумадија сајму“

На „Шумадија сајму“ од почетка године одржано је десетак сајамских манифестација, које су окупиле велики број излагача и више хиљада посетилаца.

Сајмови који су организовани у том периоду, осмишљени су у складу са трендовима и потребама тржишта, а међу њима су се нашле и манифестације које су се некада одржавале на крагујевачком сајмишту и које су, након неколико година паузе, поново враћене у календар „Шумадија сајма“.

На градском сајмишту кажу да су задовољни постигнутим резултатима, а посебно их, како наводе, охрабрују повратне информације од излагача, који су захваљујући учешћу на сајмовима у Крагујевцу, стекли нове пословне партнере, увећали обим производње и проширили тршижте.

До краја године најављују још десетак манифестација, међу којима ће бити традиционалних, као што је Сајам пољопривреде, али и нових, попут Сајма енергетике и енергетске ефикасности и Сајма моде и лепоте.

За октобар је планиран Сајам здрваља, а за новембар Сајам чоколаде, посластичарства, пекарства и топлих напитака и Међународни сајам туризма и сеоског туризма.

Сајмови аутомобила и Новогодишњи базар, у децембру, последњи су у календару „Шумадија сајма“ за ову годину.

Извештава новинарка РТК Бојана Крстић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *