НС: Актуелна власт не ради довољно на развоју пољопривреде

Пољопривредници у селима Шумадије тешко живе, јер актуелна власт нема стратегију и не ради довољно на развоју домаће пољопривреде, оцењују у градском одбору Народне странке.

Ова политичка партија се залаже за спровођење савремене политике развоја пољопривреде у којој би се пружила подршка малим пољопривредним газдинствима.

Иако је Србија држава са великим пољопривредним потенцијалом, пољопривредници у селима Шумадије тешко живе, оцењују у Народној странци.

Они сматрају да је разлог то што актуелна власт не ради у њиховом интересу и нема стратегију развоја пољопривреде.
Народна странка се залаже за спровођење савремене политике развоја пољопривреде у којој би се шанса дала малим пољопривредним газдинствима.

Да држава не подстиче развој пољопривреде говоре мале субвенције, ниске откупне цене, увоз производа из других земаља и високе цене горива, кажу у Народној странци и апелују на грађане да купују домаће производе и на тај начин помогну српским пољопривредницима.

Извештава новинар РТК Саша Стаменић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *