Политичке партије обележиле Дан жена

Активисти политичких партија: Српске напредне странке, Социјалистичке партије Србије и Демократске странке, обележиле Међународни дан жена.

Са циљем да дамама улепшају 8. март, активисти Српске напредне странке, испред својих просторија, делили су цвеће нашим суграђанкама.

Активисти Социјалистичке партије Србије, у Пешачкој зони, делили су лицидерска срца, слаткише и цвеће.

Како кажу, желели су да, на најбољи начин, дарујући симболичне поклоне, Крагујевчанкама укажу на значај обележавања Међународног дана жена.

Форум жена Градског одбора Демократске странке у Крагујевцу организовао је, поводом обележавања празника жена, у Пешачкој зони, акцију, под називом „Пет минута буке у 5 до 12“.

Петоминутном буком, желеле су да укажу на тежак положај жена у нашем друштву.

Без обзира на разлике у политичким ставовима, представници политичких партија, које су данас указале на положај жена у друштву, сагласни су да би припадницама нежнијег пола требало омогућити боље услове живота и рада у Србији.

Опширније у прилогу.

Извештава новинарка Катарина Мировић

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *