Промоција најновије књиге Дијега де Силве

У Народној библиотеци “Вук Караџић” одржана је промоција најновије књиге Дијега де Силве, италијанског писца, новинара и сценаристе.

“Брачна терапија за љубавнике” име је романа, први пут штампаног у Италији 2015. године, који говори о љубави, страховима и очекивањима две особе које воде двоструки живот.

Један од најчитанијих италијанских писаца рођен је у Напуљу и свој први роман објавио је 2001. године.

По речима преводиоца Ане Марковић, Дијега де Силву могли би да дефинишемо као краља комедије, јер се читајући његове романе смејемо себи самима и лако поистовећујемо са јунацима у њиховим нелагодностима и неприликама.

Књига “Брачна терапија за љубавнике” говори о двоје љубавника, заробљеним у лошим браковима, који се подвргавају брачној терапији.

Писац прати разне ситуације, у којима се главни ликови налазе, посматрајући их са различитих становишта, док пролазе кроз тренутке љубави, велика очекивања и страхове.

Аутор романа “Брачна терапија за љубавнике” добитник је бројних европских награда и његова дела преведена су на више језика.

Дијего де Силва аутор је неколико сценарија за филмове, а пише и за познате италијанске часописе.

Извештава новинар РТК Иван Ганић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *