Прослављено 35 година ОШ „Драгиша Михаиловић“

У ОШ „Драгиша Михаиловић“, организован је Дан школе. У присуству великог броја гостију и сарадника, изведен је пригодан програм, који су припремили ученици.

Наставници су изразили задовољство досадашњим радом и постигнутим резултатима својих ученика.

Крагујевачка ОШ „Драгиша Михаиловић“, носи име по учитељу, који је стрељан током Другог светског рата.

Основана је 1984. години и једна је од 50 најбољих основних школа у Србији. 35-огодишњицу постојања прославили су, уз богат културно- уметнички програм, који су заједнички осмислили и организовали наставници и ученици школе.

Досадашњи постигнути резултати показују да ученици ове школе бележе успехе из многих предмета, и то на такмичењима локалног, републичког али међународног ранга.

ОШ „Драгишу Михаиловић“, у наредном периоду, очекују многобројни пројекти и опремање школе рачунарима. То је од великог значаја јер је, због увођења електронског дневника, неопходно постављање компјутера и интернета у свим учионицама.

Извештава новинарка РТК Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *