Сајам лова и риболова од 23. до 26.маја

Овогодишњи, једанаести по реду Међународни сајам лова, риболова, ловног туризма и наутике „Крагуј М“ биће одржан од 23. до 26. маја на Шумадија сајму.

Под покровитељством града Крагујевца, манифестацију организује предузеће Метеор стил, у сарадњи са Ловачким савезом Централне Србије и Шумадија сајмом.
Сајам лова, риболова, ловног туризма и наутике биће изузетна прилика да се Србија и Шумадија, кроз спој туризма и привреде представе и у овој области.

Очекује се да велики број туриста и љубитеља спортског лова и риболова упознају лепоте и природна богатства наше земље, шуме, воде, рибљи фонд и дивљач.

Организатор сајма Метеор стил, потрудиће се, како обећавају, да крагујевачка сајмска манифестација надмаши традиционални Новосадски сајам.

Осим богате излагачке понуде и бројних сајамских попуста посетиоце очекује и садржајан пратећи програм.

У Медија центру биће одржано и неколико трибина везаних за актуелности у овој области.

Врата сајамске хале биће отворена од 23. до 26. маја од 9,30 до 19 часова.

Очекује се и велики број посетилаца из суседних земаља.

Током четири сајамска дана на 1600 квадрата представиће се око 40 излагача, који ће посетиоцима понудити ловачки и риболовачки прибор, опрему и муницију.

На сајму ће учествовати организације и агенције из области ловног туризма и наутике.

Поред традиционалног такмичења у припремању ловачког гулаша, биће организована и изложба ловачких паса – словачких копова.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *