СРС: Погубан пут ка ЕУ

Српска радикална странка покренула је велику акцију на територији целе Србије са циљем да се грађани информишу о погубној политици пута ка Европској унији коју су спроводили сви актуелни режими од 2000. године до данас, речено је на данашњој конференцији Градског одбора Српске радикалне странке одржаној испред Балкана.

Том приликом активисти ове странке делили су специјално издање часописа „Велика Србија“ како би грађанима указали шта Руска Федерација нуди, а Европска унија ускраћује.

Српска радикална странка противи се уласку Србије у Европску унију, а залаже се за војни савез са Руском Федерацијом и приступање Евроазијском економском савезу, јер ће на тај начин, како је речено, Косово и Метохија остати у саставу Србије.

Ова странка се залаже за сарадњу са нама пријатељским земљама, пре свега са Руском Федерацијом и Кином, које нису признале независност Косова и Метохије.

Српска радикална странка се залаже за војну сарадњу са Руском Федерацијом.

Како је речено, тиме би било омогућено да наша војска буде јака, да се Црна Гора врати српству, Република Српска припоји Србији, као и да се поврати Република Српска Крајина.

Српска радикална странка ће 24. марта у Београду организовати протестну шетњу како би послала поруку немирења са НАТО пактом и државама које су нас бомбардовале и изразила своје неслагање са уласком Србије у Европску унију.

Извештава новинарка Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *