Шумадијска регија и ПСГ започели израду Програма за развој Крагујевца

Шумадијска регија и Покрет слободних грађана започели су израду Програма за развој Крагујевца.

Овај програм, кажу у Шумадијској регији, требало би да буде основа политичких промена у Крагујевцу, које очекују на наредним локалним изборима 2020. године.

Шумадијска регија и Покрет слободних грађана започели су израду Програма за развој Крагујевца.

Шеф Одборничке групе ове политичке опције у Скупштини града Бојан Стојадиновић наводи да би овај програм требало да буде покретач евентуалног окупљања слободних, грађанских, демократских и опозиционих политичких странака у граду.

У првој фази израде Програма за развој Крагујевца, биће разматране четири теме из области инвестиција, изградње, културе и социјалне политике.

Међу њима су изградња гаража, реактивирање Јавне стамбене агенције, оснивање правног лица „Кнежев арсенал“ и новчани додатак за децу.

У Шумадијској регији и Покрету слободних грађана кажу да у креирању Програма за развој Крагујевца могу да учествују грађани и стручна јавност, а њихови предлози и сугестије биће размотрени и преточени у програмске одреднице.

Циљ је да се заједничким снагама дође до најбољих решења која ће допринети развоју града, поручују из ове политичке опције.

Извештава новинарка РТК Бојана Крстић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *