Шумадијска регија – ПСГ наставља кампању „Рез на порез“

Одборничка група „Шумадијска регија – Покрет слободних грађана“ на данашњој седници није подржала ребаланс буџета града Крагујевца.

Одборници „Шумадијске регије“ најавили су интензивну кампању под називом „Рез на порез“ коју ће спровести у крагујевачким месним заједницама.

Привредних активности у граду нема, у области пољопривреде се одавно ништа не ради, а градска власт издваја четири пута више новца него до сада за плаћање казни и пенала, тврде у Шумадијској регији.

За ребаланс буџета нису гласали јер сматрају да градска предузећа троше на десетине милиона динара, а да притом немају резултате рада.

Велика критика односи се и на издвајање новца за финансирање Радио-телевизије Крагујевац које је, како кажу, незаконито.

Акцију под називом „Рез на порез“ у наредном периоду „Шумадијска регија“ наставља обиласком крагујевачких месних заједница. Истовремено, потписи грађана прикупљаће се и у просторијама странке.

Извештава новинарка РТК Катарина Мировић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *