Вучић на седници ГО СНС: У свему ћемо бити најбољи

Седница Главног одбора СНС почела је данас у Сава центру обраћањем лидера странке Александра Вучића члановима Главног Одбора странке.

Србија ће од 1. јануара имати нижи јавни дуг и од Македоније. Биће то 47-48 одсто, а њима око 52 одсто БДП, рекао је председник Александар Вучић.

„Бићемо у свему најбољи, али да ли то сви желе, нисам сигуран“, нагласио је Вучић.

Како је рекао, успеси су постигнути захваљујући грађанима, посебно пензионерима, који су поднели највећи терет, а сад је дошло време „да им све то вратимо“ .

„Успехе смо постигли захваљујући нашем народу, који је веровао у наше реформе више него и неки наши функционери“, приметио је Вучић, додајући да је све то постигнуто јер су грађани веровали да се рад више исплати од лаких обећања, а упркос критикама и подсмевању.

„У многим градовима још нисмо успели довољно да урадимо, али верујем да ћемо успети да све наше снове остваримо“, поручио је.

Председник СНС Александар Вучић изјавио је да је његов говор у Косовској Митровици био говор дисконтинуитета политике са политиком Слободана Милошевића.

Осврнуо се и на ситуацију у региону: „Ми смо осигуравали мир и стабилност, ћутањем и не реаговањем како не би угрозили Србе који живе у Републици Српској, Црној Гори и Хрватској.

Трудили смо се да им помогнемо на сваки начин. Никада нико није толико помагао нашем народу у овим земљама.

Ми желимо да чувамо мир, а нашем народу, увек и свуда помогнемо.“

Након Вучићевог обраћања остатак седнице је затворен за јавност.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *