Завршетак реконструкције кухиње ПУ у марту

У току је реконструкција вртића „Бамби“ и централне кухиње у којој се припремају оброци за децу која похађају Предшколску установу „Нада Наумовић“, као и зграда у којој је смештена комплетна администрација.

Све то захтевало је и одређене измене у режиму рада ове предшколске установе.

Предшколска установа „Нада Наумовић“, у години у којој обележава седамдесети рођендан, обнавља просторије и централну кухињу у којој ће моћи да се припрема и до 5.000 оброка за вртиће и основне школе.

Реконструкција вртића „Бамби“, централне кухиње и управне зграде је у току, а због извођења радова било је потребно изместити децу, запослене, инвентар и кухињску опрему.

Централна кухиња биће савременија, пространија и усклађена са захтевима ХАСАП-а, а оброке из обновљене кухиње, чији се завршетак очекује у марту, моћи ће да користе и приватни вртићи.

Због реконструкције вртића „Бамби“, деца су смештена у вртиће „Лане“ и „Сунце“ и јаслицама у „Црвенкапи“, док су предшколске групе у Основној школи „Светозар Марковић“.

Служба рачуноводства и правна служба, такође су измештене и сада се налазе у насељу Ердоглија, у улицама Воје Радића и Првослава Стојановића.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *