ЗЗШ почиње кампању за локалне изборе

Објављивањем слогана “Поново сви на ову страну” и најавом 100 пројеката, Заједно за Шумадију званично је почела кампању за редовне локалне изборе 2020. године.

Иако је најавио самостални излазак на локалне изборе, Верољуб Стевановић, лидер ЗЗШ, каже да није искључена коалиција са странкама Боља Србија, или Српски покрет обнове, са којима, како оцењује, имају одличну сарадњу и заједничке циљеве.

Некадашњи градоначелник и лидер ЗЗШ Верољуб Стевановић позвао је удружења, странке, истакнуте појединце и грађане да заједно Крагујевац врате на друго место у земљи, које је локална администрација, како тврди, имала од 2004. до 2014. године.

Иако избори још нису расписани, Стевановић каже да је Заједно за Шумадију спремна, да ће кампању водити коректно и аргументовано, уз непрестано подсећање на њихове резултате из прошлости.

Стевановић наводи да је у локалној привреди, здравству и спорту лоша ситуација, а актуелној градској власти највише замера висину кредитних задужења.

Сто пројеката које ће Заједно за Шумадију понудити бирачима биће седмично представљани, најављује Стевановић и истиче да су приоритети претварање Војне у општу болницу, изградња Северне обилазнице, решавање проблема око касарне Радомир Путник, као и проширење ангио сале и шок собе у крагујевачком Клничком центру.

Извештава новинарка РТК Слађана Обрадовић Чукарић

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *