10 минута: Дан отворених врата на ФМН у Крагујевцу

Факултет медицинских наука у Крагујевцу организовао је Дан отворених врата своје високошколске установе за потенцијалне кандидате, будуће студенте.

То је прилика да се заинтересовани будући студенти информишу о студијским програмима, начину студирања, процедури полагања пријемног испита.

Поред тога, пружа се прилика да се упознају са амбијентом факултета који је рангиран на престижној шангајској листи, а ове године уписао највећи број страних студената од свих факултета у земљи..

Кандидати за полагање пријемног испита и упис на студије Факултета медицинских наука  пристигли су из гимназија, медицинских школа, не само из Крагујевца већ и најудаљенијих градова Србије.

Они су изабрали овдашњи факултет за наставак школовања због бројних могућности које пружа. Од квалитета наставе до студентског стандарда.

Дочекао их је декан факултета са професорима и асистентима који ће можда предавати.

И ове године доступне су: интегрисане академске студије медицине на српском и енглеском језику,студије фармације на оба језика, студије стоматологије.

Доступно је и образовање основних струковних студија за медицинске сестре и физиотерапеуте.

И ове године, очекује се велико интересовање, самим тим и конкуренција за полагање пријемног испита на Факултету медицинских наука у Крагујевцу где већ годинама по неколико кандидата конкурише за једно место.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *