10 минута: Француске компаније у Крагујевцу

Привредна сарадња домаћих и француских компанија се све више интензивира.

У прошлој години остварен је спољнотрговински суфицит од преко 8,5 милиона евра.

Тим поводом у Регионалној привредној комори Шумадијског и Поморавског управног округа организован је састанак крагујевачких привредника са представницима 11 француских предузећа.

Француско – српска привредна комора ради на пружању подршке француским предузећима која желе да развијају пословне активности у Србији.

Њихова мисија је умрежавањестраних и домаћих привредника, а први корак је њихово упознавање и успостављање сарадње.

Зато је у Регионалној привредној комори Шумадијског и Поморавског управног округа одржан састанак француских компанија са крагујевачким привредницима.

Разговор са овдашњим привредницима помоћи ће предузећима из Француске у испитивању тржишног потенцијала, проналажењу клијената и партнера, отварању филијала и ширењу пословања.

Крагујевац има добру сарадњу са француским привредницима у области аутомобилске индустрије, производњи делова за шинску индустрију и, пре свега, ИТ технологија.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

One thought on “10 минута: Француске компаније у Крагујевцу”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *