10 минута: Градоначeлник Дашић обишао дежурне службе

Градоначелник Крагујевца Никола Дашић, Мирослав Петрашиновић, председник Скупштине града и члан Градског већа Дамјан Срејић, обишли су током новогодишње ноћи, дежурне службе – Полицијску управу, Ватрогасно спасилачку бригаду и Завод за хитну медицинску помоћ.

Новогодишња ноћ у Крагујевцу, протекла је мирно без већих интервенција.

Градоначелник Крагујевца Никола Дашић са својим сарадницима, посетио је запослене који су у новогодишњој ноћи дежурали у Полицијској управи, Ватрогасно спасилачкој бригади и Заводу за хитну медицинску помоћ.

Традиционално место за окупљање пред полазак била је Скупштина града, а прво су се упутили у Полицијску  управу где је констатовано да током новогодишње ноћи није било инцидената.

За разлику од целе 2020. године, у којој су припадници Ватрогасно спасилачке бригаде у Крагујевцу имали више од 1.200 акцидентних догађаја,  новогодишња ноћ  протекла је  без већих интервенција.

Дежурни у Заводу за хитну медицинску помоћ од 4. децембра имали су повећан обим посла због пандемије корона вируса, a новогодишња ноћ била је мирна.

Градоначелник Крагујевца, Никола Дашић, оценио је да су запослени који су новогодишњу ноћ провели радно били на нивоу задатка и да свој посао раде одговорно и професионално.

Запослени који су дежурали током новогодишње ноћи апеловали су на Крагујевчане да у време празника поштују све мере заштите како не би дошло до повећаног броја оболелих од корона вируса.

Посебан апел упућен је возачима, да под дејством алкохола никако не седају за волан, јер тиме угрожавају не само свој већ и живот других учесника у саобраћају.

Извештава новинар РТК Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *