10 минута: Међународни сајам туризма и сеоског туризма у Крагујевцу

Међународни сајам туризма и сеоског туризма биће одржан на Шумадија сајму од 25. до 27. новембра.

На овој манифестацији, туристичке потенцијале представићевише од 50 излагача, углавном локалних туристичких организација из Србије, као и излагачи из Црне Горе, Босне и Херцеговине, а први пут представиће се Косово и Метохија.

На 12. Међународном сајму туризма и сеоског туризма излажу националне, регионалне и локалне туристичке организације и агенције које ће представити обједињену понуду за зиму 2021/22. као и своје програме путовања.

На сајам долазе и хотелијери, туристички центри, бањска лечилишта, сеоска домаћинства, винарије и дестилерије из Црне Горе, Босне и Херцеговине, а први пут Косово и Метохија представља своје туристичке потенцијале.

Током сва три сајамска дана организован је богат програм, стручна предавања за излагаче и промоције за посетиоце, уз наступ крагујевачких фолклорних ансамбала и певачких група.

Традиционално, све излагаче и посетиоце сајма очекује и едукативни програм.

Биће речи о пословању и туризму за време и после пандемије Ковид 19.

Сајам ће бити отворен за посетиоце од 10 до 18 часова, а и ове године Шумадија сајам је обезбедио бројне награде.

Цена улазнице је симболична, 100 динара, а за групне посете 50.

Свака улазница са попуњеним подацима посетилаца у конкуренцији је за награде које су обезбедиле туристичке организације.

Организатори ове манифестације су Шумадија сајам и Градска туристичка организација Крагујевац, а покровитељи Министарство трговине, туризма и телекомуникација и град Крагујевац.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *