10 минута: Младима у Крагујевцу подељене омладинске картице

Град Крагујевац је омогућио младима узраста од 16 до 30 година да, преко омладинских картица, остваре право на коришћење услуга са посебним погодностима.

Све је више пружалаца услуга који се пријављују на позив за омладинеске картице, а један од њих је и Удружење „Вајб“.

Право на погодности које омогућавају омладинске картице могу да остваре млади који су држављани Републике Србије и имају пребивалиште на територији града Крагујевца.

Власнике картица очекују бројни попусти за коришћење услуга, као што су стоматолошки и офталмолошки прегледи, куповина књига, попусти на цене улазница за позориште,базен, коришћење спортских терена.

До сада се на позив за омладинексе картице пријавило око двадесет пружалаца услуга, међу којима су градске установе, али и приватна предузећа и удружења.

Сви који су поднели захтев данас су у Градској управи подигли своје омладинске картице, уз које ће одмах моћи да користе бројне попусте.

Млади који имају између 16 и 30 година и испуњавају све услове за добијање омладинске картице, а још увек се нису пријавили за ову врсту погодности, могу то учинити, што важи и за све заинтересоване пружаоце услуга.

Извештава новинар РТК Иван Ганић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *