10 минута: Предшколска установа „Нада Наумовић“ обележава 76 година рада

Низом манифестација, које се организују током целе седмице Предшколска установа „Нада Наумовић“ обележава 76 година рада.

Обележавање јубилеја почело је у Позоришту за децу и младе где је отворен 21. Фестивалчић.

Најмлађи извођачи у костимима, у публици родитељи и васпитачи пратили су овогодишњи рођендански програм. Окупиле су су се пчелице, буба маре, маце, владари.

Васпитачице су се побринуле за програм који су пратили вршњаци гости.

У програмима учествују малишани свих обданишта. Очекују се радионице за децу и родитеље, целодневне активности којима су обухваћени и млађи узрасти деце.

Предшколска установа „Нада Наумовић“ корача кроз осму деценију рада. Под њеним кровом деца су сигурна, заштићена, уважена, расположена. Све време под будним оком васпитача, малишани се развијају интелектуално и емоционално.

Савремени концепти базирани су на психолошким и педагошким карактеристикама развоја детета и основа су васпитно-образовног рада Установе, за коју се из године у годину тражи место више.

Извештава новинарка РТК Слађана Обрадовић Чукарић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *