10 минута: Први веб магазин Научног клуба Центра за образовање

У Свечаној сали Прве крагујевачке гимназије презентован је први веб магазин Научног клуба Центра за образовање Крагујевац.

Тема првог броја је Ваздух, али и велики број других занимљивости из живота.

Први веб магазин Научног клуба Центра за образовање Крагујевац креиран је у сарадњи са Центром за промоцију науке Београд.

Под менторством Нине Дошлов, професорке шпанског језика и хиспанске књижевности, уреднички тим ученика другог разреда Прве техничке школе, Медицинске школе са домом ученика “Сестре Нинковић“ и Прве крагујевачке гимназије направио је први Веб магазин Научног клуба са темом Ваздух.

Циљ овог пројекта јесте да код деце пробуде креативност и припреми их за професије којима ће се убудуће бавити.

Први веб магазин био је и омаж пројекту који радио Научни клуб Центра за образовање Крагујевац, али у плану је да прати актуелне теме и занимљивости из јавног живота града.

Радом на Веб магазину Научног клуба ученици промовишу своје знање, тимски дух и сарадњу.

Њихов пројектни задатак овог пута био је да припреме специјално издање веб магазина на тему Ваздух, а сваки следећи број имаће другу тему.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *