10 минута: Такмичење у пецању на пловак на Гружанском језеру

Градска организација Ратних војних инвалида и породица погинулих бораца Крагујевац у сарадњи са Ратним војним инвалидима Србије, организовали су 15. Куп у лову рибе удицом на пловак.

На такмичењу које је одржано на Гружанском језеру учествовало је 14 екипа.

Такимчење риболоваца бројних удружења Ратних војних инвалида из Србије, организовано је на Гружанском језеру са циљем да се чланови окупе, друже и уживају у пецању, али и да се сете погинулих бораца, својих колега.

Ратни војни инвалиди заслужују велику пажњу друштва и морају бити равноправни чланови у свим сегментима живота.

Градска организација Ратних војних инвалида и породице погинулих бораца Крагујевац, организовали су и овогодишњи Куп у лову рибе удицом на пловак.

Учесници такмичења из Прњавора Републике Српске су овом приликом истакли да на основу постигнутих резултата из предходног периода не желе да пропусте такмичење риболоваца у Србији и да се радо одазивају, поготову што су се са Удружењем из Крагујевца побратимили пре 11 година.

Град Крагујевац је подржао овогодишњу манифестацију.

Пети батаљон Војне полиције, дао је своје учешће.

Учесници из Србије и Републике Српске наводе да им нису важне медаље и победа већ дружење и неговање ове манифестације.

Извештава новинарка РТК Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.