10 минута: TRX тренинг – живот почиње у 50–им!

Најздравије вежбање је вежбање у коме користимо тежину свог тела као оптерећње.

TRX тренинг, или тотални отпор тела ка тракама, је релативно нов и тренутно један од најмодернијих фитнес програма.

Уз помоћ TRX трака, у кратком временском периоду постижемо снагу, издржљивост и флексибилност, и припремамо се за сва физичка оптерећења која активан живот носи са сoбом.

Маријана Савић има 51 годину. Мајка је троје деце и сертификованиje тренер TRX тренингаса тракама.

Обуку за овај атрактиван вид фитнеса , завршила је у Грчкој а од 2016. године, знање, искуство и енергију шири и у Крагујевцу.

Због брзих резултата и ефикасности у јачању тела, овај вид тренинга постао је незаобилазан садржај сваког модерног фитнес центра на свету.

Говорити како нисте довољно спремни за вежбање, исто је као да говорите да сте превише прљави да бисте се окупали, наводи инструкторка Маријана.

Вежбање у малим групама до 12 вежбача развија добру и мотивишућу атмосферу, посебно за оне који се тешко покрећу на вежбање али и за оне који желе ниво више у свом вежбању.

Одлично расположење и добра енергија су одлика TRX тренинга овог студија.

Извештава новинарка РТК Милица Раденковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.