10 минута: Занимљиви програми током Дечје недеље

Целодневним активностима, игром, и дружењем са родитељима, у вртићима Предшколске установе „Нада Наумовић“ од 3. до 7. октобра обележaва се Дечја недеља.

Овогодишњи слоган манифестације је „Шта детету треба да расте до неба“.

Дечја недеља се одржава са циљем да се читава јавност упозна са свакодневним активностима малишана током боравка у вртићима, али и да се скрене пажња на дечја права и потребе.

Током читаве недеље, поред малишана у одређеним активностима учествоваће и родитељи, а ПУ „Нада Наумовић“ учесник је бројних пројеката о родитељству које објављује Министарство просвете.

Један од програма је и Разиграно родитељство, у оквиру кога ће се одржати активност „Тата и мама читајте са нама“.

Тим за заштиту од дискриминације, насиља, злостављања и занемаривања деце и ове године организује хуманитарну акцију „Друг другу“.

Програми у оквиру обележавања Дечје недеље спроводе се до петка, 7. октобра у свим вртићима ПУ „Нада Наумовић“ под слоганом „Шта детету треба да расте до неба“.

Извештава новинарка РТК Марина Голубовић Миленковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *