Акција Улепшај неком почетак школске године од 1. до 3. септембра у ТЦ Биг фешн

Канцелрија за младе ће наредне недеље у Тржном центру Биг фешн организовати хуманитарну акцију Улепшај неком почетак школске године.

Поред тога из Кацеларије позивају средњошколце да се пријаве на конкурс за такмичење Светионик знања које спроводи Асоцијација за афирмацију културе.

Након хуманитарне акције Улепшај неком матуру која је имала веома добар одзив Крагујевчана, Канцеларија за младе ће у ТЦ Биг фешн организовати акцију Улепшај некоме почетак школске године.

Школски прибор који том приликом буде био прикупљен на штанду који ће бити постављен на главном улазу тржног центра биће прослеђен деци којој је то најпотребније.

Средњошколци из Крагујевца имају прилику да се пријаве за такмичење у оквиру пројекта Светионик знања који има за циљ да подстакне младе да кроз креативан и поучан рад савладају основе писања пројеката као и презентацију истих.

Ове године на пројекту учествује 48 средњошколаца из 12 градова Србије.

Теме на које ће осмишљавати пројекте су информационе технологије, јавно здравље, заштита животне средине, друштвени активизам и друштвена одговорност.

Пријављивање путем сајта Светионик знања траје до 10 септембра.

Извештава новинар РТК Иван Ганић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *