Активисти СНС-а средили простор код моста у насељу Бресница 3

Месни одбор Бресница 3 Српске напредне странке Градског одбора у Крагујевцу са Месним одбором Народни херој Филип Кљајић организовао је акцију сређивања простора код моста на реци Бресници.

Активисти Српске напредне странке наставили су са организовањем акција ћишћења и уређивања градских, приградских подручја као и сеоских месних заједница.

У месној заједници Филип Кљајић у улици др Јована Ристића организовано је сређивање простора око моста на реци Бресници.

Корито реке и део травањака поред моста током зимског периода остали су запуштени па је било потребно тримером покосити траву и исећи коров као ии очистити и покупити велике количине смећа. 

Активисти Српске напредне странке апелују на суграђане да више обрате пажњу на одржавање хигијене у својим насељима како би сачували животну средину.

Такође, за наредне викенде најављују сличне радне акције у другим насељима.  

Извештава новинар РТК Иван Ганић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *